Acompanyants

A Àgora comptem amb un equip humà professional i altament especialitzat que treballa conjuntament per desenvolupar la teva individualitat i potencialitat i ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

En ells trobaràs entrega, vocació, atenció, acompanyament, experiència, professionalitat, compromís, respecte, empatia, sensibilitat i afecte.

AINHOA_2362_edited.jpg

Ainhoa Aguilar

Fundadora, codirectora, formadora i acompanyant interdisciplinar

ERIK_2284_edited.jpg

Erik Segel

Codirector, formador i acompanyant musical i d'idiomes

MONTSE_2259_edited.jpg

Montse Sánchez

Codirectora, logopeda, formadora
i acompanyant escolar

ARI_2204%2520_edited_edited.jpg

Ariadna Montoro

Formadora
i acompanyant musical

image_6487327_edited.jpg

Aida Franco

Formadora
i acompanyant musical

Indora_S01_4_edited_edited.jpg

Natàlia Sánchez

Formadora i acompanyant d'idiomes, escolar i musical

DSC01718_edited_edited.jpg

Paula Caño

Formadora i acompanyant d'idiomes i escolar

IMG_3421_edited.jpg

L'ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor.

Howard G. Hendricks

Graduada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Cant pel Conservatori Superior de Música del Liceu i en Màster en Musicoteràpia, amb més de 15 anys d'experiència en el món de la pedagogia, aposta per una visió integral i holística de l'aprenentatge per al desenvolupament personal que deriva en la creació d'Àgora. 

Ha acompanyat i proporcionat eines d'autogestió a nens, adolescents i adults de totes les edats per ajudar-los a empoderar-se i assolir fites tant en l'àmbit acadèmic com personal a través de l'autoconeixement, la consciència corporal i la formació musical. La seva filosofia educacional es basa en la premisa que l'individu és un tot i no només un cervell racional i analític, ja que la part emocional i espiritual afecta directament al nostre aprenentatge i desenvolupament.

Pel que fa a l'àmbit artístic i musical, s'ha format complementàriament a escoles com la London National Opera Studio, Complete Vocal Institute de Copenhague, Memory, Eòlia, Timbal, Carro de Baco i Excèntrica.

El seu mètode integral de tècnica vocal pretèn ensenyar el cant des de l'èsser, la individualitat i l'autoconciència. Basat en la pròpia experiència, beu també de tècniques com l'Estill Voice Training, Complete Vocal Technique i Speech Level Singing però també d'altres disciplines com la filosofia, el ioga, el mindfulness i el Mètode d'Alliberament de Cuirasses.

Actualment compagina la direcció i formació a Àgora amb la seva carrera musical en actiu com a mezzosoprano.

 

Acompanyament personal, escolar i familiar
Formació musical i preparació al conservatori
Tècnica, perfeccionament vocal i coaching vocal
Musicoteràpia

Facilitadora i mediadora en Comunicació No Violenta
Consciència psicocorporal

Filosofia

Ainhoa Aguilar

Fundadora, codirectora, formadora i acompanyant interdisciplinar

Piano
Piano per a cantants
Composició
Taller d'iniciació a la composició
Taller de gravació i autoproducció musical
Anglès i alemany vivencial
Català i espanyol per a nouvinguts

Erik Segel és cantautor, pianista, escriptor i traductor.

L’any 2005 comença els seus estudis musicals de piano amb Mercedes Zaragoza i de percussió amb Carles Domingo. Durant la seva joventut participa en projectes musicals de Metal i Crossover com a baterista i corista, i s’inicia en la composició i l’escriptura. L’any 2012 s’incorpora com a vocalista a “Meinstein – Rammstein Live Experience”, amb qui realitza espectacles per tot el país fins el dia d’avui. El 2013 publica el seu primer llibre de poesia, Luz de Velas. A finals del 2018 se centra en el seu projecte en solitari, amb el qual produeix i grava dos discos: One-night marriage (2019) i Has its dark (2021).

Respecte a la seva carrera com a lingüista, el 2017 acaba els estudis de Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra. Durant la carrera, realitza un Erasmus a Heidelberg (Alemanya) i treballa com a mentor dels estudiants de primer curs. Fins al 2020, combina la carrera artística amb la seva feina de traductor tècnic d’alemany i anglès per a empreses com ara Siemens i Emerson.

L’Erik aposta per un ensenyament pràctic en què l’alumne gaudeixi de l’aplicació real de tot el que aprèn. Sense perdre de vista la tècnica, persegueix que l’alumne aprengui ràpid perquè senti que progressa i, d’aquesta forma, automotivar-se per portar la seva passió més lluny, dins i fora de l’aula.

ERIK_2284_edited.jpg
 

Erik Segel

Codirector, formador i acompanyant musical i d'idiomes

MONTSE_2259_edited.jpg

Logopèdia infantil
Logopèdia escolar
Logopèdia clínica
Logopèdia de transtorns i reeducació de la veu
Acompanyament escolar

Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona en la
menció educativa, compleix 10 anys d’experiència treballant a la Fundació Talita i en un gabinet privat a Barcelona.


Especialitzada en alumnat amb necessitats educatives especials, des de discapacitat intel·lectual, TDA/TDAH, dislèxia i dificultats de la lectoescriptura, Síndrome de Down, sordeses, trastorns del desenvolupament i trastorns de l’aprenentatge, en totes les etapes escolars, abordant objectius de treball específics del llenguatge, la comunicació i la parla.
 
Durant aquests anys, la seva trajectòria professional s’ha centrat especialment en l’intervenció logopèdica en nens de l’etapa infantil i primària d’escoles concertades i públiques, abordant sobretot dificultats miofuncionals i de l’articulació de fonemes, retard/trastorns del llenguatge i en l’adquisició/aprenentatge de la lectoescriptura.

La seva passió professional es manté des del primer dia i creu que la clau està en identificar les potencialitats de cada individu, on resideix realment la dificultat, i alhora, acompanyar i cuidar a les famílies i als professionals dels centres escolars. 

Montse Sánchez

Codirectora, logopeda, formadora i acompanyant escolar

 

Tècnica i coaching vocal
Teatre musical

Inicia els seus estudis musicals i classes de piano a Món Musical als 8 anys. Als 12 anys va començar a rebre formació de cant amb Ainhoa Aguilar, qui va ser la seva professora fins als 20 anys.

Ha cursat teatre musical a l'Excèntrica i a Eòlia com a titulació lliure. Actualment es troba cursant teatre musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) d'Èolia, on ha rebut tres anys de formació d'Estill Voice Training i de Fitzmaurice Voicework. 

És una de les integrants de la companyia de teatre social i musical La Máscara de Talía i del grup musical Konkordia amb les que, actualment, està endinsada en un projecte que aviat veurà la llum.

Ha participat en concursos com l’Unexpected Music de la Maquinista i el Monday Monday que va tenir lloc al Teatre Eòlia.
 
La seva dedicació, formació i profund coneixement de la tècnica vocal impartida per Ainhoa Aguilar, directora d'Àgora, l'ha portat a ser la seva mà dreta des del 2018, compaginant la vida laboral amb els seus estudis universitaris.

ARI_2204%2520_edited_edited.jpg
 

Ariadna Montoro

Formadora i acompanyant musical

image_6487327_edited.jpg

Aida Franco

Formadora i acompanyant musical

Tècnica i coaching vocal

Inicia els seus estudis musicals, classes de guitarra i coral al conservatori Can Roig i Torres de Santa Coloma als 6 anys. Continua els seus estudis d'interpretació i teatre musical a l'Excèntrica com a titulació lliure. 

Als 15 anys va començar la formació de cant amb Ainhoa Aguilar, qui va ser la seva profesora fins els 21 anys. També ha realitzat diversos cursos de teatre musical, psicodrama, consciència corporal, tècnica vocal i interpretació.
 
A l’any 2019 es qualifica com a Tècnica Superior en Integració Social com a integradora social, amb el qual ha estat treballant amb diferents col·lectius vulnerables, sobretot amb nens i nenes amb diversitat funcional. Ha fet voluntariats a Fundació Tallers a través d'activitats musicals i del cant amb nens i nenes amb necessitats educatives especials.
 
Actualment compagina la seva carrera musical amb la carrera de Psicologia a l’Universitat Autònoma de Barcelona.

Natàlia Sánchez

Formadora i acompanyant d'idiomes,

escolar i musical

Anglès i alemany vivencial
Acompanyament escolar
Formació musical

 

Comença els estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, paral·lelament amb els estudis de filologia anglesa i alemanya a la Universitat de Barcelona. Tanmateix es forma en dansa clàssica, examinant-se per la Royal Academy of Dance.

Actualment completa la seva formació musical en l’especialització de cant clàssic al Conservatori Superior del Liceu, obtenint la beca d’excel·lència Ferrer Salat per cursar l’últim any de carrera.

 
 
DSC01718_edited_edited.jpg

Paula Caño

Formadora i acompanyant d'idiomes i escolar

Anglès vivencial
Acompanyament escolar

Antiga alumna de cant d'Ainhoa Aguilar, amb qui es va formar en la disciplina durant més de 4 anys. Actualment és estudiant de l'últim any del Grau de Psicologia a la Universitat de Barcelona. Durant el seu recorregut com a estudiant s'interessa especialment per l'àmbit comunitari i educatiu-escolar.

Respecte a l'àmbit educatiu, compta amb més de 5 anys d'experiència en àmbit educatiu-escolar realitzant classes particulars i grupals. Al 2015 comença a consolidar la seva motivació per acompanyar a nens i adolescents en les seves trajectòries escolars tant en l'àmbit de ciències com en el de llengües.

Ha treballat per a empreses internacionals on ha fet servir l'anglès com a llengua vehicular diàriament. Tanmateix, compta amb la titulació del nivel C1 per l'Escola Oficial d'Idiomes.

Amb un enfoc constructivista, la Paula profunditza en que l'alumne trobi un sentit en allò que aprèn de forma que es generi un aprenentatge que s'assimili i, així, perduri en el temps. D'aquesta forma, l'aprenentatge s'ha d'adaptar a les etapes de desenvolupament en que es troba cada nen per coincidir amb les seves motivacions i capacitats i acompanyar el nen en el seu progrés personal i no només escolar.