Equip formatiu

A Àgora comptem amb un equip humà professional i altament especialitzat que treballa conjuntament per desenvolupar la teva individualitat i potencialitat i ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

En ell trobaràs entrega, vocació, atenció, acompanyament, experiència, professionalitat, compromís, respecte, empatia, sensibilitat i afecte.

Ainhoa Aguilar

Directora i formadora interdisciplinar

Montse Sánchez

Logopeda

Erik Segel

Formador musical

i professor d'idiomes

Gupo_2222_edited_edited_edited.jpg

L'ensenyament que deixa empremta no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor.

Howard G. Hendricks

Ariadna Montoro

Formadora musical

Graduada en Filosofia per la Universitat de Barcelona, Cant pel Conservatori Superior de Música del Liceu i en Màster en Musicoteràpia, amb més de 14 anys d'experiència en el món de la pedagogia, aposta per una visió integral i holística de l'aprenentatge per al desenvolupament personal que deriva en la creació d'Àgora. 

Ha acompanyat i proporcionat eines d'autogestió a nens, adolescents i adults de totes les edats per ajudar-los a empoderar-se i assolir fites tant en l'àmbit acadèmic com personal a través de l'autoconeixement, la consciència corporal i la formació musical. La seva filosofia educacional es basa en la premisa que l'individu és un tot i no només un cervell racional i analític, ja que la part emocional i espiritual afecta directament al nostre aprenentatge i desenvolupament.

Pel que fa a l'àmbit artístic i musical, s'ha format complementàriament a escoles com la London National Opera Studio, Complete Vocal Institute de Copenhague, Memory, Eòlia, Timbal, Carro de Baco i Excèntrica.

El seu mètode integral de tècnica vocal pretèn ensenyar el cant des de l'èsser, la individualitat i l'autoconciència. Basat en la pròpia experiència, beu també de tècniques com l'Estill Voice Training, Complete Vocal Technique i Speech Level Singing però també d'altres disciplines com la filosofia, el ioga, el mindfulness i el Mètode d'Alliberament de Cuirasses.

Actualment compagina la direcció i formació a Àgora amb la seva carrera musical en actiu com a mezzosoprano.

 

Acompanyament personal i escolar
Formació musical i preparació al conservatori
Tècnica, perfeccionament vocal i coaching vocal
Musicoteràpia

Facilitadora i mediadora en Comunicació No Violenta
Consciència psicocorporal

Filosofia

Ainhoa Aguilar

Directora i formadora interdisciplinar

Tècnica i coaching vocal

Teatre musical

Neix a Santa Coloma de Gramenet l’any 2000. Va començar els seus estudis musicals i classes de piano a Món Musical als 8 anys. Als 12 anys va començar a rebre formació de cant amb Ainhoa Aguilar, qui va ser la seva professora fins als 20 anys.

Ha cursat teatre musical a l'Excèntrica i a Eòlia com a titulació lliure. Actualment es troba cursant teatre musical a l'Escola Superior d'Art Dramàtic (ESAD) d'Èolia, on ha rebut tres anys de formació d'Estill Voice Training i de Fitzmaurice Voicework. 


És una de les integrants de la companyia de teatre social i musical La Máscara de Talía i del grup musical Konkordia amb les que, actualment, està endinsada en un projecte que aviat veurà la llum.


Ha participat en concursos com l’Unexpected Music de la Maquinista i el Monday Monday que va tenir lloc al Teatre Eòlia.

 

La seva dedicació, formació i profund coneixement de la tècnica vocal impartida per Ainhoa Aguilar, directora d'Àgora, l'ha portat a ser la seva mà dreta des del 2018, compaginant la vida laboral amb els seus estudis universitaris.

ARI_2204%2520_edited_edited.jpg

Ariadna Montoro

Formadora musical

 
MONTSE_2259_edited.jpg

Logopèdia infantil

Logopèdia escolar

Logopèdia clínica

Logopèdia de transtorns i reeducació de la veu

Acompanyament escolar

Graduada en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona en la
menció educativa, compleix 10 anys d’experiència treballant a la Fundació Talita i en un gabinet privat a Barcelona.

Especialitzada en alumnat amb necessitats educatives especials, des de discapacitat intel·lectual, TDA/TDAH, dislèxia i dificultats de la lectoescriptura, Síndrome de Down, sordeses, trastorns del desenvolupament i trastorns de l’aprenentatge, en totes les etapes escolars, abordant objectius de treball específics del llenguatge, la comunicació i la parla.

 

Durant aquests anys, la seva trajectòria professional s’ha centrat especialment en l’intervenció logopèdica en nens de l’etapa infantil i primària d’escoles concertades i públiques, abordant sobretot dificultats miofuncionals i de l’articulació de fonemes, retard/trastorns del llenguatge i en l’adquisició/aprenentatge de la lectoescriptura.

La seva passió professional es manté des del primer dia i creu que la clau està en identificar les potencialitats de cada individu, on resideix realment la dificultat, i alhora, acompanyar i cuidar a les famílies i als professionals dels centres escolars. 

 

Montse Sánchez

Logopeda

 

Piano
Piano per a cantants
Composició
Taller d'iniciació a la composició
Taller de gravació i autoproducció musical
Anglès i alemany
Català i espanyol per estrangers

Erik Segel és cantautor, pianista, escriptor i traductor.

L’any 2005 comença els seus estudis musicals de piano amb Mercedes Zaragoza i de percussió amb Carles Domingo. Durant la seva joventut participa en projectes musicals de Metal i Crossover com a baterista i corista, i s’inicia en la composició i l’escriptura. L’any 2012 s’incorpora com a vocalista a “Meinstein – Rammstein Live Experience”, amb qui realitza espectacles per tot el país fins el dia d’avui. El 2013 publica el seu primer llibre de poesia, Luz de Velas. A finals del 2018 se centra en el seu projecte en solitari, amb el qual produeix i grava dos discos: One-night marriage (2019) i Has its dark (2021).

Respecte a la seva carrera com a lingüista, el 2017 acaba els estudis de Traducció i Interpretació per la Universitat Pompeu Fabra. Durant la carrera, realitza un Erasmus a Heidelberg (Alemanya) i treballa com a mentor dels estudiants de primer curs. Fins al 2020, combina la carrera artística amb la seva feina de traductor tècnic d’alemany i anglès per a empreses com ara Siemens i Emerson.

L’Erik aposta per un ensenyament pràctic en què l’alumne gaudeixi de l’aplicació real de tot el que aprèn. Sense perdre de vista la tècnica, persegueix que l’alumne aprengui ràpid perquè senti que progressa i, d’aquesta forma, automotivar-se per portar la seva passió més lluny, dins i fora de l’aula.

ERIK_2284_edited.jpg

Erik Segel

Formador musical i professor d'idiomes