Sobre Àgora

L'Àgora era la plaça de les civilitzacions gregues on es reunien els ciutadans per debatre i posar en comú diferents disciplines. Era un espai obert a la cultura, filosofia, educació i política.

No és, doncs, casualitat que haguem decidit que un espai on conflueixen disciplines tan diverses per l'estudi i desenvolupament personal de l'individu s'anomeni Àgora. El nostre centre neix de la passió per la pedagogia, la filosofia i l'art, de la necessitat de coneixement de nosaltres mateixos i de la realitat que ens envolta i com a reacció a la creixent pressió, hiperactivitat, estrès, angoixa, frustració i desmotivació que experimenta la nostra societat.

Què oferim?

Un acompanyament personal pel camí de l'autoconeixement, afavorint el desplegament de la individualitat i potencialitat de l'alumne a través de diverses matèries, des de les més acadèmiques fins les més artístiques. Consulta-les aquí.

Quin és el nostre objectiu?

Proporcionar eines d'autogestió per ser capaços d'alinear les nostres accions amb els nostres valors essencials i assolir fites per una vida significativa i plena.

17850076613028107.jpg
 

Els nostres espais

Cuidem d'ells perquè et sentis com a casa

Article per la revista
Los Lobos A.D.E. Fuster